Recap & ACTION!

Heeeellloooo !!!

Hoe gaat het daar met jou? Ik hoop dat het fantastisch met je gaat! En als het niet zo goed gaat, hoop ik dat dit toch heel snel verandert! JIJ verdient het om je goed te voelen en te genieten van elk prachtig moment dat je pad kruist !

Nou, met EniLife gaat het echt ontzettend goed! Ik ben heel blij met wat we jou nu en in de toekomst allemaal (zullen) kunnen bieden. Sommigen hebben al een weg gevonden naar EniLife en dit zijn één voor één echte TOPPERS!! Zo blij voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben en dat ik samen met jullie kan werken om jullie leven nog leuker, mooier… te maken! btrmdn

Natuurlijk wil ik graag nog meer mensen leren kennen en hen helpen met één van de diensten die ik met EniLife aanbied!

Maar, wat is EniLife nu juist? Dat zal ik je hier even overzichtelijk vertellen.

EniLife biedt verschillende diensten aan:

  • Enerzijds heb je het gedeelte ‘Health & Movement’. Hieronder vallen de Personal Trainings & Group Trainings. Wil je graag wat meer bewegen en/of naar een sportief doel toewerken? Werk je graag met je eigen lichaamsgewicht i.p.v. die zware halters en grote machines in de fitness? Dan is dit zeker iets voor jou!
  •  Hiernaast hebben we het ‘Beauty’ gedeelte. Dit is onderverdeeld in twee diensten:
    • Nailstyling –> momenteel kan je al bij mij terecht voor een manicure zonder lak en met gellak, aan een goedkoper tarief (tijdens mijn opleiding). Telkens ik verder in mijn opleiding kom, zal dit ook meer worden. Zo zal ikfbt in de toekomst jouw nagels ook met andere technieken mooi te kunnen maken!
    • Skincare –> alle producten die je nodig hebt voor die lekkere me-time momenten, om je huid optimaal te verzorgen, om jezelf op te maken en om jezelf net die extra finishing touch te geven, kan je hier vinden! Kijk zeker ook even op mijn beauty website (best openen in google chrome) en ontdek de producten zelf!
  • Last but not least biedt EniLife ook administratieve ondersteuning waar nodig! Heeft jouw bedrijf even een drukkere periode en/of stapelt de administratie hoog op? I’m your girl!

Spreekt één van deze diensten jouw aan? Of heb je ergens nog vragen over? Twijfel dan zeker niet om me te contacteren! Ik wil je zeer graag leren kennen en bekijken wat EniLife voor jou kan betekenen!

Volg EniLife ook zeker via mijn facebookpagina en/of instragram !

Hopelijk tot snel en geniet nog van jouw dag!

Veel groetjes!!

Handtekening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s