Blog

Recap & ACTION!

Heeeellloooo !!!

Hoe gaat het daar met jou? Ik hoop dat het fantastisch met je gaat! En als het niet zo goed gaat, hoop ik dat dit toch heel snel verandert! JIJ verdient het om je goed te voelen en te genieten van elk prachtig moment dat je pad kruist !

Nou, met EniLife gaat het echt ontzettend goed! Ik ben heel blij met wat we jou nu en in de toekomst allemaal (zullen) kunnen bieden. Sommigen hebben al een weg gevonden naar EniLife en dit zijn één voor één echte TOPPERS!! Zo blij voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben en dat ik samen met jullie kan werken om jullie leven nog leuker, mooier… te maken! btrmdn

Natuurlijk wil ik graag nog meer mensen leren kennen en hen helpen met één van de diensten die ik met EniLife aanbied!

Maar, wat is EniLife nu juist? Dat zal ik je hier even overzichtelijk vertellen.

EniLife biedt verschillende diensten aan:

  • Enerzijds heb je het gedeelte ‘Health & Movement’. Hieronder vallen de Personal Trainings & Group Trainings. Wil je graag wat meer bewegen en/of naar een sportief doel toewerken? Werk je graag met je eigen lichaamsgewicht i.p.v. die zware halters en grote machines in de fitness? Dan is dit zeker iets voor jou!
  •  Hiernaast hebben we het ‘Beauty’ gedeelte. Dit is onderverdeeld in twee diensten:
    • Nailstyling –> momenteel kan je al bij mij terecht voor een manicure zonder lak en met gellak, aan een goedkoper tarief (tijdens mijn opleiding). Telkens ik verder in mijn opleiding kom, zal dit ook meer worden. Zo zal ikfbt in de toekomst jouw nagels ook met andere technieken mooi te kunnen maken!
    • Skincare –> alle producten die je nodig hebt voor die lekkere me-time momenten, om je huid optimaal te verzorgen, om jezelf op te maken en om jezelf net die extra finishing touch te geven, kan je hier vinden! Kijk zeker ook even op mijn beauty website (best openen in google chrome) en ontdek de producten zelf!
  • Last but not least biedt EniLife ook administratieve ondersteuning waar nodig! Heeft jouw bedrijf even een drukkere periode en/of stapelt de administratie hoog op? I’m your girl!

Spreekt één van deze diensten jouw aan? Of heb je ergens nog vragen over? Twijfel dan zeker niet om me te contacteren! Ik wil je zeer graag leren kennen en bekijken wat EniLife voor jou kan betekenen!

Volg EniLife ook zeker via mijn facebookpagina en/of instragram !

Hopelijk tot snel en geniet nog van jouw dag!

Veel groetjes!!

Handtekening

 

CHRISTMAS TIME !!

kerstboomHet is bijna KERSTMIS!! Wat hou ik zo van die gezellige warme sfeer van deze periode! Overal lichtjes, heerlijke kraampjes, gezellig bij elkaar komen met vrienden en familie… GENIETEN!

En het is nog maar 9 nachtjes slapen!!!! emoji-droevige-drol-feest-verliefd

Hoog tijd dus om nog even je slag te slaan op wat ZALIGE KERSTDEALS!!!!

Zoek je nog een cadeautje voor jezelf of iemand anders? Wil je er zelf graag super uitzien op de kerstdagen en ben je nog op zoek naar dat BEAUTY-ITEM waardoor je er gewoon STRALEND uit zal zien met de feestdagen?

Alle kerstdeals nu met  15% korting! Kijk even hieronder en SLA JE SLAG!

KERSTDEAL 1 ! –> Nu voor € 213,93 ipv € 251,68 (excl. verzendingskosten)

KERSTDEAL 1

KERSTDEAL 2! –> Nu voor € 46,67 ipv € 54,90 (excl. verzendingskosten)

KERSTDEAL 2

KERSTDEAL 3 –> Nu voor € 76,47 ipv € 89,97 (excl. verzendingskosten)

KERSTDEAL 3

KERSTDEAL 4 –> Nu voor € 44,57 ipv € 52,43 (excl. verzendingskosten)

KERSTDEAL 4

KERSTDEAL 5 –> Nu voor € 33,16 ipv € 39,01 (excl. verzendingskosten)

KERSTDEAL 5

HOE AWESOME IS DIT !!

Nog slechts 1 DAG om JE BESTELLING door te geven!

We zijn er bijna: BLACK FRIDAY = DEZE VRIJDAG!!!  –> Bestellen kan tot donderdagavond 22u00 –> Be Fast, Spoil Yourself & Order Now !75653208_10217157319097521_3994056759051288576_n

Het komt nu echt ontzettend dichtbij! De laatste dag voor Black Friday !! I am so excited! Jullie ook?!

Op mijn insta & facebookpagina hebben jullie al een aantal AWESOME deals voorbij zien komen! 1 voor 1 allemaal TOPproducten met maar 1 doel: JOUW dat geweldige relaxmomentje bieden met een OPTIMALE verzorging zodat JIJ elke dag je eigen STRALENDE zelf kan zijn! Als je me nog niet gelooft, probeer het gewoon zelf! Nu is het perfecte moment! 40% korting! Geeft toe, je kan toch niet anders dan hiervan profiteren! 😀

Speciaal voor jullie hieronder het volledige overzicht van alle DEALS!!
Bij vragen, twijfel niet om mij een berichtje te sturen! Zo kan je zeker nog tijdig bestellen! Deze deals wil je echt niet mislopen! 

Deals_1

Deals_2

Are You Ready??!

WOOOOOW!!!

De verhuis zit er hier net op (zie: klein vreugde-dansje :D) en er komen al weer zo ontzettend veel leuke dingen aan!!!

Zoals jullie op mijn vernieuwde website kunnen zien, kan je vanaf nu bij mij ook terecht voor T.O.P_B.E.A.U.T.Y_P.R.O.D.U.C.T.E.N. ! En dit mag je letterlijk nemen! Even uit mijn eigen ervaring… Gebruik één van deze producten en You Are Hooked! Ze doen precies wat ze je beloven, ze ruiken lekker en zien er leuk uit ook! Neem zeker een kijkje op mijn beauty website!! En als je me niet gelooft, ik daag je uit  .. Probeer het en laat me jouw ervaring weten!

By the way … NOW is the PEREFCT time to try some products out!!

                                                         Waarom??  –> DAAROM!!                          75419083_10217250386784155_2927543674248101888_n

Er komen echt ontzettend leuke deals aan!!! En morgen geef ik jullie al het eerste product prijs via social media!!

Kan je niet wachten?? Stuur me een berichtje, en wie weet wordt JIJ wel een VIP van EniLife ! 75339545_10217250382984060_2356615922153684992_n

 

A little sneak peek !

Hallo allemaal!!

Diegene onder jullie die mijn instagram (Eveline_Enilife) en/of mijn facebookpagina (EniLife) reeds in de gaten houden, hebben waarschijnlijk wel gezien dat ik volop bezig ben met de voorbereidingen van de NIEUWE LOCATIE van EniLife!! 😀

Spotting_emoticonIk ben zelf suuuuper enthousiast en ontzettend gemotiveerd om deze locatie enorm aangenaam te maken om zowel te sporten als … (rarara, who spotted somthing yet?? )

Maaarrr … !!! Ik ben zo slecht in zwijgen, dat ik het niet kan laten om hier alvast even een kleine sneak peek te geven van een deeltje van de nieuwe locatie! btrhdr

TADAAA !! Hier een eerste blik van een ontzettend leuk plaatsje in wording, om in de zomer lekker te sporten en in de winter tijdens een drinkpauze even in weg te dromen.. 

Natuurlijk is dit nog maar een klein onderdeel van de locatie en van alle andere nieuwtjes die er nog aankomen!dromend_emoticon

Nog veel werk aan de winkel, maar het wordt zoo leuk!

Ik heb er alvast veel zin in! Begint het bij jullie ook een beetje te kriebelen van nieuwsgierigheid?? Ik hoop van wel!

Blijf me volgen op social media en je komt ALLES te weten!

Tot snel !!!

 

Long time no see

Hej allemaal!!

Er is een lange tijd een grote radiostilte geweest langs mijn kant… Door grote veranderingen in mijn leven (o.a. verhuis, nieuwe job opportuniteiten…)Under Construction heb ik EniLife een tijdje op ‘hold’ moeten zetten. Dit vond ik enorm jammer en ik mistte het zo hard! Maar als ik EniLife terug op zou pakken, wilde ik dat het meer en beter was dan voordien. Ik heb dus zeker niet stilgezeten!

Nu vragen jullie zich waarschijnlijk af: “wat is er dan veranderd?” Wel, om dat te ontdekken houd je best deze website, de facebookpagina (EniLife) en/of instragram (Eveline_EniLife) in de gaten! Hierop zal je stilaan alle veranderingen ontdekken alsook de nieuwe locatie van EniLife!

Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast en ik wil dit enthousiasme zeer graag met jullie delen!

I’ll keep you posted!

Eerste blogbericht

Hej allemaal!! Hier kan je alvast een filmpje bekijken met een aantal oefeningen in. Ik heb dit filmpje in het begin van mijn opleiding gemaakt voor een praktijk vak, dus mijn video skills zijn hierop nog niet optimaal (hmm.. hier hebben we al onmiddellijk een uitdaging voor mezelf!)

Het zijn 3 basisbewegingen met telkens een aantal variaties. Twijfel niet om deze oefeningen een keer zelf uit te proberen! Ik ben er zeker van dat jij dit kan!

Succes!

Filmpje (klik hier)