Bootcamp-time!!! 

Zin om te trainen in een kleine groep met oefeningen aangepast aan jouw niveau? Dan is deze bootcamp zeker iets voor jou!

Op dinsdag 4 en vrijdag 7 augustus geef ik een introductie-bootcamp zodat jij kan komen proeven van het heerlijke gevoel dat deze training je zal geven! Je zal kennismaken met kracht- en conditie oefeningen waarbij je jouw ganse lichaam zal gebruiken. De bootcamps worden gegeven in een kleine groep van max. 10 personen en alle oefeningen kunnen worden aangepast aan jouw niveau!

Op dinsdag gaan we ons voornamelijk focussen op onze benen en booty! Vrijdag gooien we even alle remmen los in een cardio-bootcamp, zodat we helemaal klaar zijn voor het weekend!

Klaar voor die fysieke en mentale boost te voelen? Schrijf je dan snel in via onderstaand inschrijvingsformulier of stuur een mailtje naar enilife.pt@gmail.com!

Heb je zin in meer? Deze bootcamps gaan door tijdens een YOGA RETREAT! Perfect dus om na het lekkere zweten van de bootcamp nog een yoga-sessie te volgen! Neem dus zeker ook een kijkje op de website van TURN en reserveer je plaatsje!

Nog even samengevat:

Wat?
   Let’s work that body @ this BOOTCAMP!   

Waar?
   TURN
   Deken Adamsstraat 15
   2300 Turnhout
(Bij goed weer gaan we in de tuin! Bij regen zal het binnen doorgaan)

Wanneer?
   Dinsdag 4 augustus 2020: 18u30 – 19u30
   Vrijdag 7 augustus 2020: 18u30 – 19u30

Wat heb je nodig?
* Je eigen matje
* Drinken
* Een handdoekje
* Je geweldige zelf!

Wat kost het?
   Per bootcamp betaal je 8 euro.

Nota: De groepspraktijk TURN & EniLife heeft het recht activiteiten bij te lage opkomst te beperken/verplaatsen of te annuleren. Bij annulatie worden de inschrijvingsgelden terug betaald.

INSCHRIJVINGSFORMULIER: