Hands and Feet

GEWeldige hydraterende cremes

Hand Lotion

Voor zijdezachte handen! Als je een snelle oplossing voor je droge handen zoekt, kan deze Hand Lotion je zeker helpen. Deze verzorgende handcrème is zo licht dat je huid ze meteen opneemt. Resultaat: je handen voelen zacht en gehydrateerd aan. Met deze unieke mix van verzorgende en vochtinbrengende bestanddelen zien je handen er perfect verzorgd uit voor een zacht en glad gevoel.

Epoch Sole Solution

Epoch Sole Solution Foot Treatment is een verjongende voetcrème voor mensen die last hebben van een ruwe, droge of gebarsten voethuid. Heeft u chronisch last van droge, gebarsten voethuid en heeft u al allerlei soorten crèmes geprobeerd, maar niets helpt of het probleem wordt alleen maar erger? Bij een hardnekkig probleem zoals dit is hydratatie alleen niet genoeg. U heeft een product nodig dat iets doet aan de onderliggende oorzaak. Epoch Sole Solution Foot Treatment heeft de oplossing voor u, afkomstig uit het regenwoud. Epoch Sole Solution Foot Treatment bevat vermalen pimentbessen (Pimenta dioica) die van oudsher gebruikt worden door de inheemse bevolking van Midden-Amerika om de droge, gebarsten of rode huid op de hielen, tenen en zijkanten van de voeten te verlichten. Epoch Sole Solution hydrateert niet alleen maar doet de hielen, tenen en voetzolen er weer gezond uitzien.


Nog een leuk weetje:
Per verkocht Epoch-product wordt er US$ 0,25 gedoneerd aan de Nu Skin Force for Good Foundation. Een perfecte manier dan ook om zowel voor je huid als de wereld om je heen te zorgen.