Spoil your hair (Deluxe)

Shampoos

Moisturizing shampoo

Een oase voor overbelast haar.
Als jouw haar dof en breekbaar geworden is door het veelvuldig te stylen en te verven, hydrateer jouw haar dan met deze Moisturizing Shampoo. Deze voedende reiniger met katoenbloesemextract, natuurlijke sterolen en sheaboter voedt jouw lokken met essentiële hydratatie en herstelt de kracht van de cortex in amper zeven dagen voor stralend, gerevitaliseerd haar. Deze shampoo is dus ideaal voor droog haar, met name dik en ruw haar.

Balancing shampoo

Geef jouw haar waar het recht op heeft! Sommige shampoos beroven het haar van zijn natuurlijke vocht, waardoor het droog en dof wordt. Om jouw haar te zuiveren, reinigt en hydrateert Nu Skin Balancing Shampoo het in precies de juiste verhouding, terwijl de voornaamste voedingsstoffen in katoenbloesemextract de kracht van de cortex herstellen. Voortaan kan je onzuiverheden voorzichtig verwijderen in combinatie met een evenwichtige hydratatie zodat jouw haar er in amper zeven dagen weer jeugdig sterk en gezond uitziet. Deze shampoo is dus gewoonweg ideaal voor normaal tot vet haar EN voor dagelijks gebruik!

Clarifying shampoo

Herontdek de natuurlijke kracht van jouw haar!
Op de eerste dag reinigt de Clarifying Shampoo het haar grondig zonder het te ontdoen van zijn natuurlijke moisturisers voor een betere hanteerbaarheid. Tegen de zevende dag voelt het haar feitelijk sterker aan. Deze krachtige reiniger met sheaboterzaadkoekextract hecht zich aan build-up, inclusief nicotine, chloor en milieuverontreinigende stoffen, en wast de tekenen van veroudering weg. Jouw haar voelt al na één keer wassen schoon, glanzend en hanteerbaar aan. Een TOPshampoo voor elk haartype!

COnditioners

Rich Conditioner

Geniet van een jeugdige glans.
Deze Rich Conditioner tilt haarverzorging naar een gloednieuw niveau van wetenschap en luxe. Deze geavanceerde mix van heilzame moisturisers doet jouw haar glanzen en heeft een lage pH-waarde om de cuticula af te sluiten voor een betere vochtretentie. Sheaboter voorziet het haar van lipiden die de natuurlijke vetten nabootsen, terwijl akkermoerasbloem beschadigd haar herstelt en voorkomt dat het haar afbreekt en zwakker wordt zodat het jonger en glanzender valt, oogt en aanvoelt.

Weightless Conditioner

Optimale verzorging zonder het haar te verzwaren.
Ben je het beu om steeds weer te moeten kiezen tussen de hydratatie die jouw haar nodig heeft, en het volume dat je wilt?
De Weightless Conditioner bevat akkermoerasbloemcomplex om schade aan het haar te herstellen en te voorkomen, en aminozuren om de hanteerbaarheid te maximaliseren, en verzorgt jouw haar optimaal zonder het te verzwaren. Jouw haar voelt hanteerbaarder aan. In amper zeven dagen verbetert deze unieke formule de conditie van de haarschacht zodat het haar er jonger en stralend uitziet en vol aanvoelt.

Epoch Ava Puhi Moni Conditioner

Dit is een conditioner met weinig woorden: ze is geschikt voor elk haartype en maakt het haar volumineuzer, glanzender en zachter voor makkelijk hanteerbaar haar. It’s just as easy as that.

Haarmasker

ReNu Hair Mask

De hele week lang glanzend haar.
Jouw haar spant zich de hele week voor jou in en kan wel een beloning gebruiken in de vorm van dit ReNu Hair Mask. Deze diepgaande, verzorgende behandeling verschaft essentiële hydratatie door de haarschacht binnen te dringen en beschadigd haar drie keer zo sterk te maken. Dit masker bevat CS7, een innovatief ingrediënt dat de cuticula glad maakt door als een soort lijm de cuticula te sluiten en te verstevigen. Het voorkomt dat het haar split en afbreekt, en maakt het zeven dagen lang glad, glanzend en hanteerbaar.


Nog een leuk weetje:
Per verkocht Epoch-product wordt er US$ 0,25 gedoneerd aan de Nu Skin Force for Good Foundation. Een perfecte manier dan ook om zowel voor je huid als de wereld om je heen te zorgen.