Wellness Pakket

Peelings

Liquid Body Lufra

Geef je huid een gepolijste en stralende glans! Liquid Body Lufra revitaliseert de lichaamshuid door onzuiverheden aan de oppervlakte op milde wijze te verwijderen, waardoor de huid een stralende glans krijgt.

Epoch Polishing Bar

Voor onvoorstelbare zachtheid! Een zeepvrije reiniger met mild scrubbende werking om jouw huid zachtjes te polijsten, vuil en overtollig vet te verwijderen en het uiterlijk en de structuur van de huid te verbeteren.

Maskers

Epoch Yin and Yang Mask

Balans is mooi en iets waar we allemaal op zoek naar zijn, in onszelf, voor onze huid en de wereld om ons heen. Het Epoch Yin and Yang Mask heeft een kalmerende werking en kan je hierbij helpen. Neem een moment voor jezelf, laat je gedachten de vrije loop en ontspan terwijl dit speciale masker je huid ontgift en voedt voor een gezonde glow van binnenuit. Het resultaat? Perfect in balans vanbinnen én vanbuiten.

Epoch Glacial Marine Mud

Een eenvoudige en natuurlijke manier om een zachte, gladde en strakke huid te krijgen. Dit revitaliserende kleimasker met botanische ingrediënten uit de zee onttrekt vuil en onzuiverheden aan de huid. Bevat minuscule kleideeltjes en laat de huid er fris, gezond en als nieuw uitzien. Geschikt voor elk huidtype.

Cream Hydrating Masque

Er is niets zo zalig als je dag afsluiten met een warm bad. De kracht van water werkt niet alleen revitaliserend, maar is ook essentieel voor een mooie huid. Nutricentials Creamy Hydrating Masque probeert dat gevoel vast te houden. Dit voedende gezichtsmasker op basis van plantaardige extracten, zorgt ervoor dat je huid er gehydrateerd en stralend uit blijft zien. De krachtige formule bindt vocht aan je huid, vermindert droogheid en geeft je huid een gezonde gloed.

Vochtingbrengers

Epoch Baobab Body Butter

Voed je huid met een hydraterende melange van plantaardige extracten waaronder sheaboter, macadamianotenolie en het vruchtvlees van de Afrikaanse baobabboom. Deze beproefde etnobotanische ingrediënten bevorderen een gladde, soepele huid en verbeteren de elasticiteit van de huid.

Perennial

Het hele jaar door een zijdezachte huid. Het is goed om je huid te hydrateren, maar je moet ze ook beschermen! Deze intens hydraterende bodylotion bevat het extract van een vorstbestendige bloembol. Het is aangetoond dat dit extract de levensduur van de cellen verhoogt en de natuurlijke afweer van de huid verbetert tegen omgevingsinvloeden zoals droge lucht, extreme temperaturen en wind. Met deze ongeparfumeerde bodylotion geniet je dus het hele jaar door van een zachtere en veerkrachtigere huid.


Nog een leuk weetje:
Per verkocht Epoch-product wordt er US$ 0,25 gedoneerd aan de Nu Skin Force for Good Foundation. Een perfecte manier dan ook om zowel voor je huid als de wereld om je heen te zorgen.